ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

سوال نماینده میبد از وزیر بهداشت درباره علت کمبود شیر خشک و دارویی

عضو هیات رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سوال نماینده میبد از عین‌اللهی وزیر بهداشت درباره علت کمبود شیر خشک و اقلام دارویی را اعلام وصول کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمد رشیدی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 10 دی ماه) قوه مقننه سوال ملی سید جلیل میرمحمدی میبدی از وزیر بهداشت درباره علت کمبود انواع شیرخشک و اقلام داروییرا اعلام وصل کرد.

 

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس هر یک از نمایندگان می‌توانند راجع به مسائل داخلی و خارجی کشور از دولت سؤال نمایند. سؤال باید کتبی به طور صریح و اختصار‌بوده و در جلسه رسمی به رئیس مجلس داده شود و در همان جلسه عنوان آن قرائت و فوراً برای وزیر مربوط ارسال می‌گردد و ظرف 48 ساعت تکثیر‌و در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد.

 

طبق اصل 88 قانون اساسی وزیر مورد سؤال مکلف است حداکثر ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ سؤال در مجلس حضور یافته و پاسخ‌دهد و الا از طرف رئیس مجلس بازخواست می‌شود مگر در مواردی که وزیر رسماً تقاضای تأخیر نموده و پس از صحبت یک مخالف و یک موافق هر‌کدام پنج دقیقه در این مورد رأی‌گیری به عمل خواهد آمد وزیر و نماینده‌ای که سؤال نموده بر طبق بند 4 ماده 76 صحبت می‌نمایند.

 

‌تبصره - در صورتی که سؤال به امضاء چند نفر باشد نماینده منتخب سؤال‌کنندگان صحبت خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر